We do

Successful Customer Experience

Vi är stolta över det vi gör och ser fram emot att jobba med just dig

Våra värderingar

Bra resultat bygger på bra samarbete. Både internt och framförallt med våra kunder. Vi tror på kärlek, stolthet och passion som ett grundrecept för att lyckas.

Kärlek

Vi älskar det vi gör och går alltid helhjärtat in i varje projekt oavsett storlek.

Stolthet

Vi är stolta över det vi gör och levererar endast det vi tror på och ser ett värde i för långvariga relationer med våra kunder

Passion

Vi brinner för det vi gör och vi vill att våra kunder skall kunna ägna sin tid åt rätt saker. Därför finns vi här och tillsammans får vi göra det båda parter är bäst på och har passion för.

Nu i dessa tider är det viktigare än någonsin att tänka på

Kundupplevelsen

86% av alla konsumenter är villiga att betala mer för en grym kundupplevelse. Faktum är att vid år 2020, kommer kundupplevelse vara viktigare än pris och produkt (Källa: Walker)

Dax at börja jobba med er

Kundupplevelse

Framtidens vinnare är företag som lyckas skapa betydelsefulla upplevelser som får människor och företag att växa.
I dessa tider är det viktigare än någonsin att sticka ut och och vara mån om sina kunder.
Människors upplevelsetörst är ett gravt otillfredsställt behov. Så kan vi inte ha det! suCXess hjälper företag att bli mer emotionella i relationen med de människor som betyder mest för dem. Det är den långsiktigt mest lönsamma strategin för den som inte vill vara billigast.
Allt ett företag säger och inte säger, gör och inte gör, påverkar upplevelsen. Därför har vi ett helhetstänk på kommunikation och det vi erbjuder.